דף הבית / המשבר ופתרונו / האיטלקים זורקים אוכל לפח

האיטלקים זורקים אוכל לפח

ידיעה: על אף המשבר, 60% מהאיטלקים זורקים אוכל לפח לפחות פעם בשבוע. המשבר מצמצם את ההוצאות, המשפחות בקושי "סוגרות את החודש", אך בכל זאת, 60% מהאיטלקים זורקים אוכל לפח פעם אחת בשבוע בממוצע.

זה יותר מדי: כל שנה, כל משפחה זורקת אוכל בסכום יותר מ- 1,600 יורו. לפי החישוב הארצי, מדובר בהוצאות של 39.4 מיליארד יורו. ב- 40% מהמקרים זה קורה בגלל חוסר ניסיון של עקרות הבית, חוסר רצון להעביר זמן רב במטבח, תכנון לא נכון של הקניות, האוכל מתקלקל בשל פזרנות, חוסר ידע וחישובים לא נכונים.

ורק 4% מהאנשים מעבירים את המצרכים לארגוני צדקה.

יותר מ- 300 ראשי עיריות יבנו "כללי ניהול משק בית רציונלי". מתכננים לפתוח קורסים המלמדים בישול ותכנון רציונלי של המזון ושימוש בפסולת.

הערה: חינוך ברוח של התקשרות הדדית ותלות מעורר הרגשת אחריות ודאגה. חינוך כזה יסדר את הקשרים הנכונים (שווים), לא ישאיר אף אדם רעב, ויגרום לכולם לדאוג זה לזה. אחרת, למרות קורסי הכלכלה, האנשים יזרקו את העודפים ולא יחשבו על הזולת. הטבע מכריח אותנו להשתנות ולא להתעלם מהקריאה שלו.

ידיעות קודמות בנושא:
מחצית מהמזון בעולם מבוזבז
האמריקאים זורקים 40% מהמזון
אילו היינו חושבים על הרעבים!

לינק מקוצר למאמר: https://laitman.co.il/QflRX

השאירו תגובה.

כתובת דוא"ל לא תוצגחובה למלא שדות מסומנים *

*

Pin It on Pinterest